ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έπαιξε με τη.. φωτιά στον Λαγκαδά, διπλή ανατροπή (2-3) και +11 για τον Άρη!

Έπαιξε με τη… φωτιά στον Λαγκαδά ο Άρης, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε και έφυγε με το “διπλό” ανεβάζοντας την διαφορα από τον Νέστο (είχε ρεπό) στους 11 πόντους. Τάτος, Καπνίδης και Κυβελίδης τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα.

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης έδωσε το δικαίωμα στην ΑΠΕΛ να απειλήσει και μάλιστα να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0. Πριν γίνει, ωστόσο, αυτό οι «κιτρινόμαυροι» σπατάλησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ντούνη, Κόκε και Τάτο. Αρχικά, στο 15΄ο Ντούνης μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα (18΄) ο Ισπανός σπατάλησε μοναδική ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι να ανοίξει το σκορ, καθώς το σουτ του, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καλογεράκης. Στο 35΄και πάλι από την μικερή περιοχή, ο αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Τάτος έχασε σπουδαία ευκαιρία.

Την αστοχία του οι “κιτρινόμαυροι” την πλήρωσαν με στο 37΄.Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε για το 1-0 ο Πολίτης.

Άμεση αντίδραση

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άρης συνήλθε και κατάφερε με τον Τάτο να φέρει στα ίσια το ματς στο 46΄, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 63΄σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, η άμυνα οτυ Άρη πιάστηκε στον ύπνο και ο Ντούνγκα έδωσε και πάλι το προβάδισμα (2-1) με προβολή. Και πάλι άμεση η αντίδραση του Άρη με τον Καπνίδη στο 68΄να φέρνει στα ίσια εκ νέου το ματς (2-2) με προβολή μετά από σέντρα του Τάτου. Τους “κιτρινόμαυρους”, που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 76΄μετά την αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Μελισσά, λύτρωσε ο Λεωνίδας Κυβελίδης στο 87΄με κεφαλιά. καθώς πέτυχε το τελικό 2-3!

ΑΠΕΛ: Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Σακαλής, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρασταύρου, Κρυστάλλης (85΄Κράββαρης), Πολίτης, Ξανθόπουλος (75΄Τσερκέζης)

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Γεωργιάδης (72΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Τάτος, Πόι (60΄Βουτσιάς), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου), Κόκε, Καπνίδης

 

To Top