Έπαιξε όλο το 90λεπτο ο Ιωάννου στο φιλικό της Κύπρου με την Ουκρανία (video)

Φανέλα βασικού πήρε ο Νικόλας Ιωάννου στο φιλικό προετοιμασίας της Κύπρου απέναντι στην Ουκρανία. Ο διεθνής άσος του Άρη είδε την ομάδα της χώρας του να γνωρίζει τη βαριά ήττα με 4-0.

Το σκορ θα μπορούσε να ανέβει περισσότερο, αλλά ο Παναγής σταμάτησε τρεις φορές τον Γιάρεμτσουκ (9′, 17′ και 31′) ενώ στο 33ο λεπτό ο Ζιντσένκο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Ουκρανία βρήκε την λύση στο 36ο λεπτό όταν ο Φιλιώτης ανέτρεψε τον Ζουμπκόφ. Πέναλτι και αποβολή για τον Κύπριο με τον Γιαρμολένκο να σημειώνει το 1-0 από την άσπρη βούλα (37′).

Δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από χέρι του Ιωάννου και αυτή την φορά ο Ζιντσένκο έκανε το 2-0 (45+2).

Οι Ουκρανοί δεν σταμάτησαν να δοκιμάζουν τον Παναγή. Στο 47ο λεπτό σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μάρλος όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 59ο λεπτό όταν μετά από τρομερό συνδυασμό, ο Γιάρεμτσουκ κατάφερε επιτέλους να νικήσει τον Κύπριο τερματοφύλακα για το 3-0.

Στο 65ο λεπτό με αρκετή δόση τύχης ο Γιαρμολένκο έκανε το τελικό 4-0. Ο Παναγή σταμάτησε και τον Σουντακόφ στο 82ο λεπτό και ήταν ο βασικός λόγος που η Κύπρος έχασε μόνο με 4-0 το παιχνίδι στο Χάρκοβο.

Ουκρανία: Πιατόφ, Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ, Ματβιγένκο (60′ Καραβάγεφ), Σόμπολ, Μακαρένκο (46′ Στεπανένκο), Μαλινόβσκι (67′ Σουντακόφ), Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο (70′ Σαπαρένκο), Ζουμπκόφ (46′ Μάρλος), Γιάρεμτσουκ (67′ Μπεσέντιν).

Κύπρος: Παναγή, Καρώ, Ιωάννου, Σωτηρίου, Ηλία (46′ Χριστοφή), Κυριάκου (69′ Ζαχαρίου), Αβραάμ (46′ Κούσουλος), Παπουλής (61′ Κάστανος), Αρτυματάς (78′ Γκόγκιτς), Πίττας (85′ Λοΐζου), Φιλιώτης.

To Top