Έπαιξε όλο το 90λεπτο ο Τσαγκαλίδης στο διπλό του Ολυμπιακού Βόλου στην Καβάλα

Φανέλα βασικού πήρε σε ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου ο Παναγιώτης Τσακαλίδης. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Μαγνησίας τα πήγε περίφημα στην εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας με 2-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε στο 22’ με τον Τζούριτς, με σουτ, μετά από γύρισμα του Κατσούκη, για να ισοφαρίσουν άμεσα οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου στο 25’, ύστερα από σέντρα του Γιαλαμούδη. Γρήγορα, όμως ο Ολυμπιακός είχε απάντηση και με τον Κατσούκη στο 27’ έγραψε το 2-1. Προηγήθηκε σουτ του Σκοπελίτη, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Ανοιχτό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Μελισσόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαδά στο 74′. Ο Βόλος ισοφάρισε τις χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο στο 89′ Από πλάγια θέση ο Βασιλούδης με κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Λαδάς στις καθυστερήσεις σταμάτησε την κεφαλιά του Αδαμάκη κρατώντας το 1-2 ως το τέλος.

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Σταθάκης, Τενεκές (73′ Μελισσόπουλος), Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Κέρθι, Κόκορης (83′ Δεληγιαννίδης), Γεωργακόπουλος(59′ Βακιρτζής), Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Κολλάς (59′ Αδαμάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βούζας): Λαδάς, Τζούριτς, Φιλίποβιτς, Γκιοατά (80′ Νικλητσιώτης), Βουκελάτος (86′ Πέλκας), Κατσούκης (87′ Ερέρα), Κόλα, Μπουτζίκος, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Χολέβας.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος
Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 2-0 (21′ Γκούρτσας, 65′ Παπαβασιλείου)
Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (24′ Βαλαβανόπουλος – 21′ Τζούριτς, 27′ Κατσούκης)
Βέροια – Πιερικός 2-1 (6′ Πασάς, 23′ Καραγιάννης – 74′ Δεμηρτζόγλου)
Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 1-0 (87′ Γ. Γώγος)
Τρίγλια – ΑΕΠ Κοζάνης 3-0 (48′ Δόρης, 71′ Ζγκούρι, 74′ Ποζατζίδης)

To Top