ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπεσαν οι μάσκες! Κωνσταντίνου: “Ο Αλαφούζος δεν ήθελε κόσμο στον τελικό, γιατί υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό”

Όλα τα περί κάμερας, τουρνικέ και αστυνομίας αποδεικνύονται φούμαρα, αφού άλλη είναι η αλήθεια και την έχουμε επισημάνει. Ο Παναθηναϊκός λόγω της διαμάχης των οπαδών του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήθελε φιλάθλους στον τελικό και το πέτυχε με τις… πλάτες ή έστω την ανοχή της ΕΠΟ.

Όπως ομολόγησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου: “Ακριβώς, δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια.

Θα ξεκινήσει ο κόσμος από τον Πεδίο του Άρεως, θα ανέβει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει την Κυριακή ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα μεταφερθεί και μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό και δεν θέλει η διοίκηση”, όπως είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις για να συμπληρώσει:

«Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός και το ζητούσε θα μπορούσε να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Η ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό είχε πει ότι θα δώσει χρήματα για να προχωρήσουν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό, είχε και ο κ. Μπέος ότι θα τσοντάρει και ο κ. Καρυπίδης, αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Η ΕΠΟ είναι αυτή που κατευθύνει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι ώστε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρό μας να βρει την ταυτότητά του. Αν έπειθε η ΕΠΟ την Αστυνομία να διαφυλάξει τον τελικό θα μπορούσε να διεξαχθεί με φιλάθλους».

Με απλά λόγια τα περί αστυνομίας κτλ ήταν προφάσεις, όπως αναφέραμε και νωρίτερα.

To Top