“Έπεσα από τα σύννεφα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!”

Ο Σταύρος Ζαχαρέλης, πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, μίλησε για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Αρένα”:

Για όσα είπε ο Κωνσταντινίδης στον ΣΚΑΪ: “Έπεσα από τα σύννεφα. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Ανέφερε πράγματα χωρίς να τα αποδεικνύει. Πρέπει να επέμβουν οι αρχές”.

Για την στάση του Κωνσταντινίδη: “Άκουσα ότι υπήρχαν δύο προϋποθέσεις για να πάρει τον Άρη o κύριος Κωνσταντινίδης. Η μια από αυτές ήταν η ένταξη του Άρη στο άρθρο 99. Άρα, έπρεπε με τους δικηγόρους του να φτιάξει μια δυνατή νομική ομάδα και να δείξει πως υπάρχει παιαθανότητα για το 99, ώστε να μπορεί να επηρεάσει την απόφαση”.

Για την δήλωση Ηλιάδη ότι του ζήτησε δανεικά ο Κωνσταντινίδης: “Όταν λέγονται εκ των υστέρων κάποια πράγματα δεν με νοιάζουν καθόλου. Αν δεν λεχθούν όταν πρέπει, χάνεται η σημασία τους”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Κωνσταντινίδη για τον Άρη: “Αυτή τη στιγμή ο Άρης βρίσκεται στο μεταίχμιο για το παρόν και το μέλλον. Αν ενδιαφέρεται, ας το πει τώρα”.

Για τις σχέσεις του με τον Ηλιάδη: “Με τον κ.Ηλιάδη μίλησα για 10-15 λεπτά μετά την τηλεοπτική εκπομπή. Οι σχέσεις μας δεν διαταράχθηκαν, όταν όμως κάποια πράγματα τα ξέρουν οι δημοσιογράφοι και όχι εμείς οι συνεργάτες του, τότε υπάρχει θέμα. Θυσιάσαμε προσωπική ζωή γι’ αυτή την ιστορική ομάδα, που λέγεται Άρης. Σ’ αυτή τη προσπάθεια οι σχέσεις μας πρέπει να είναι καθαρές και έντιμες”.

Για τα λεφτά από χορηγίες που είχε υποσχεθεί ο Ηλιάδης: “Είχε γίνει έρευνα και τα προσύμφωνα υπήρχαν. Όταν όμως αρχίσαμε και συμπληρώναμε τα στοιχεία για το φάκελο οι δικηγόροι είπαν πως δεν θα μπουν χρήματα γιατί υπήρχε το θέμα το 99. Δεν πήγε καλά και το αγωνιστικό, πέρασε ο καιρός, τα προβλήματα διογκώθηκαν. Μπήκαν κάποια χρήματαα, αλλά λίγα. Ο Άρης έπρεπε να πληρώνει μετά την ένταξη του στο άρθρο 99 κάτι που δεν έγινε”.

Για το τι γνώριζε για τον Κωνσταντινίδη: “Δεν τον είδα ποτέ. Μόνο την φωτογραφία του είχα δει σε κάποια σαιτ”.

Για την επόμενη μέρα στον Άρη: ” Η στήριξη αποδεικνύεται εμπράκτως. Αυτός που θέλει να στηρίξει φαίνεται δια της παρουσίας του και των πράξεων του. Η λύση είναι η έλευση κάποιου επενδυτή. Τα πράγμα τα είναι πολύ δύσκολα και χρειάζεται η βοήθεια του Θεού αλλά και του ανθρώπινου παράγοντα. Η προσπάθεια έγινε για να μπει το Άρης στο άρθρο και ακόμα γίνεται. Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια και να φύγει το μίσος. Πρέπει να φύγει το ‘εγώ’ και να μείνει το ‘εμείς’. Υπάρχει κάτι μη υγιές. Είδατε τι έγινε στην ΆΕΚ, μπορεί κάποιοι να θέλουν να πάρουν και τον Άρη τζάμπα. Ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοια μυαλά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Επιπλέον, πρέπει να σταματήσει η βωμολοχία στο γήπεδο. Στο γήπεδο πηγαίνει η μητέρα με τα δύο παιδιά. Δε ν πρέπει να επηρεάζονται οι παίκτες και οι προπονητές, που κάνουν πολύ καλή και χρειάζονται λίγο χρόνο για να πάει η ομάδα καλά”.

To Top