Έπεσε ο Πιερικός στην Γ΄ Εθνική για 1.000 ευρώ!

Τα ματς του Πιερικού με Αιγινιακό και Τύρναβο ματαιώθηκαν! Υποβιβάζονται οι «μελανόλευκοι»!

Για… χίλια ευρώ ο Πιερικός οδεύει ολοταχώς προς τη Γ’ Εθνική. Το ρεπορτάζ του flnews.gr την Τετάρτη (06/05) ήταν απόλυτα διασταυρωμένο και παρά τις εγγυήσεις που έδινε η διοίκηση σχετικά με την τακτοποίηση των οφειλών, δεν πρόλαβε τα χρονικά περιθώρια, με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο για την Κυριακή (10/05) παιχνίδι με τον Αιγινιακό να μην διεξαχθεί!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr ο Πιερικός εκτός του ότι θα χάσει το παιχνίδι με τον Αιγινιακό 3-0 άνευ αγώνος, θα έχει και αφαίρεση 4 βαθμών από τον πίνακα των πλέι άουτ του βορρά! Γιατί; Λόγω της μη καταβολής δόσης προς τους Δημήτρη Ίτσιο, Χρήστο Ελευθεριάδη. Ο πρώτος είχε συμφωνήσει από τα 9.000 ευρώ που του οφείλονταν, να πάρει 48 ώρες πριν την αναμέτρηση δόση ύψους 1.000 ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ως τις 18:00, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για το γνήσιο της υπογραφής και να δηλώσει ότι δεν πληρώθηκε.

Έπειτα από την τροπή που πήρε η υπόθεση του Ίτσιου, η διοίκηση περίπου στις 18:30 εμφανίστηκε πρόθυμη να τον πληρώσει, αλλά τα χρονικά περιθώρια είχαν εκπνεύσει. Η ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών είναι δεδομένη, ενώ αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι δεν πληρώθηκε η δόση και του Χρήστου Ελευθεριάδη, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν δύο ακόμα πόντοι! Και όπως είναι κατανοητό, με -4 ο Πιερικός δεν προλαβαίνει τις θέσεις της σωτηρίας…

Η διοργανώτρια αρχή με τη σειρά της ενημέρωσε ότι ματαιώνεται, τόσο το ματς Αιγινιακός – Πιερικός, όσο και το Πιερικός – Τύρναβος!

Η ενημέρωση της διοργανώτριας ανέφερε:

Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Πηγή : flnews.gr

To Top