ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπεσε πάλι στην “μαύρη τρύπα” της επίθεσης, πέμπτο ντέρμπι χωρίς γκολ

Ο Άρης έμεινε σε ένα ακόμη ντέρμπι στο μηδέν, έπεσε στην “μαύρη τρύπα” της επίθεσης και αναζητάει το… αντίδοτο που θα τον σταθεροποιήσει στις επιτυχίες.

Οι κιτρινόμαυροι στα έξι ντέρμπι που έχουν δώσει μέχρι τώρα, έχουν μείνει άσφαιροι στα πέντε, ενώ πέτυχαν δυο γκολ, στην ανατροπή της πρεμιέρας του Άλαν Πάρντιου με τον Ολυμπιακό, ακριβώς ένα γύρο πριν! Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία κινήθηκαν στα ρηχά νερά, ο Γκρέι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, αν και ήταν σε κάποιες φάσεις, αλλά έβγαινε μόνιμα… οφσάιντ, με αποτέλεσμα να μην είναι απειλητικός ο Άρης, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα στα ντέρμπι μέχρι τώρα καταγράφουν όσα αναφέρουμε:

Άρης-ΠΑΟΚ: 0-0

Άρης-Ολυμπιακός: 2-1

Άρης-ΑΕΚ: 0-2

Παναθηναϊκός-Άρης: 1-0

ΠΑΟΚ-Άρης:1-0

Ολυμπιακός-Αρης: 1-0.

Χθες έδειξαν σαφείς αδυναμίες μεσοεπιθετικά, αν και κινήθηκαν σε ικανοποιητικό επίπεδο μεσοαμυντικά, αλλά για να έρθουν οι νίκες χρειάζονται γκολ και ο Άρης δεν τα είχε… Λίγες οι τελικές προσπάθειες, άτολμος και χωρίς δημιουργικότητα μπροστά ο Άρης, δεν κατάφερε να πετύχει το τελικό “χτύπημα” στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα, αυτό πρέπει να αλλάξουμε. Ελπίζω ο Καμαρά και ο Πάλμα να μας δώσουν λύσεις. Αλλά μεσοεπιθετικά και αμυντικά είχαμε εξαιρετική ποιότητα στο παιχνίδι μας», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη, ο οποίος καλείται να βρει το αντίδοτο.

 

To Top