«Έπιασε» τον Άρη στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Με δύο γκολ του Χασάν στο δεύτερο ημίχρονο (65′, 72′) ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Δύο δοκάρια είχε ο Αραμπί, που μπήκε στο ματς στο 46′, ενώ ο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Η φάση πέρασε από το VAR και την τσέκαρε ο Τάσος Παπαπέτρου, καθώς ήθελε να δει αν υπάρχει επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Λισγάρα. Έκρινε πως όλα έγιναν σωστά και έδειξε σέντρα για το 1-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πειραιά «έπιασε» τον Άρη στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, έχοντας 5 αγώνες, όσους και οι «κιτρινόμαυροι», που υποδέχονται αύριο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Απόλλων έμεινε στους 3 βαθμούς σε 4 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Σα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Ντρέγκερ (82′ Μπρούνο), Μπουχαλάκης (40′ Εμβιλά), Πέπε, Λοβέρα (62′ Μασούρας), Φορτούνης (46′ Βαλμπουενά), Μπρούμα (46′ Ελ Αραμπί) , Χασάν.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Βιτλής (80′ Λαγός), Κολ(65′ Μπεντινέλι), Σλίβκα, Φατιόν (86′ Κραγιόπουλος), Μουνιέ (64′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (80′ Φερνάντες).

To Top