Έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο τρομερός Τεντόγλου! (videos)

Σφράγισε τη θέση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από έναν τρομερό αγώνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στον Βόλο.

Ο σπουδαίος άλτης αναδείχτηκε πρωταθλητής με κορυφαία επίδοση στα 8.38μ. που αποτελεί φετινό του ρεκόρ και έπιασε και τυπικά το όριο για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Και τα τέσσερα έγκυρα άλματα που πέτυχε ήταν πάνω από 8μ. και… απογειώθηκε στο φινάλε σε επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ. Στην πρώτη προσπάθεια πήδηξε στα 8.10 και συνέχισε με 8.23, ενώ η τρίτη ήταν άκυρη.

Στην τέταρτη προσπάθεια ανέβηκε παραπάνω, στα 8.26, ενώ προσπέρασε το πέμπτο άλμα. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του με το εντυπωσιακό 8.38 επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι η Ντουντουνάκη

Η Αννα Ντουντουνάκη έγινε σήμερα (24/6) η δεύτερη επικυρωμένη συμμετοχή της ελληνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, που συμμετέχει στο μίτινγκ «Σέτε Κόλι» της Ρώμης, τερμάτισε τρίτη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα με 57.75 και έπιασε το υψηλό όριο της διεθνούς ομοσπονδίας για το Παρίσι (57.92). Ετσι, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2021… ξεμπερδεύει γρήγορα με αυτό το άγχος και μπορεί να επικεντρωθεί στην προσπάθεια για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ιουλίου, στη Φουκουόκα.

Νικήτρια της κούρσας ήταν η Λουίζ Χάνσον από τη Σουηδία με 57.25 και δεύτερη η Αντζελίνα Κέλερ από τη Γερμανία με 57.65. Στον τελικό μετείχε και η Γεωργία Δαμασιώτη, η οποία τερμάτισε όγδοη με 59.08.

To Top