Έπος: Κάρφωσε από τη γραμμή του φάουλ ο Γιάννης! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν κεφάτοι τα playoffs του ΝΒΑ και έκαναν… φύλλο και φτερό με 121-86 τους δίχως Γκρίφιν Ντιτρόιτ Πίστονς στο δικό τους Game 1, δείχνοντας πως μάλλον είναι «λίγοι», για να γίνουν αληθινή απειλή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ, συνεχίζοντας… με κεκτημένη ταχύτητα από όσα έκαναν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, εμφανίστηκαν απόλυτα κυρίαρχοι στο παρκέ, κάνοντας ό,τι ήθελαν τους αντιπάλους τους και στέλνοντας «ηχηρό» μήνυμα σε κάθε αντίπαλό, ότι όντως είναι σοβαροί διεκδικητές του τίτλου. Στην απέναντι πλευρά, το κουκιά είναι πολύ μετρημένα και η απουσία του Μπλέικ Γκρίφιν κάνει ήδη τη σειρά άνιση.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Μπακς, που είχαν τον Γιάννη και τον Λόπεζ σε κέφια και πριν καν συμπληρωθούν τα μισά της πρώτης περιόδου, ήταν μπροστά με 17 πόντους χάρη σε γκολ-φάουλ του Κονάουτον (25-8). Μόνο ο Τζάκσον και ο Κέναρντ πάλευαν για τους Πίστονς, χωρίς να τους αξίζει κάτι άλλο πέρα από τους 20 πόντους στο τέλος του δωεκαλέπτου (38-18). Ο Χιλ, ο Μπλέντσο και ο Μίντλετον μπήκαν επίσης στο πνεύμα του αγώνα, κάτι που έμελλε να έχει σε αυτόν ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο, αφού στην ανάπαυλα τα «Ελάφια» είχαν ήδη «διαλύσει» τους αντιπάλους τους, προηγούμενοι με το «εκκωφαντικό» 70-43).

To Top