Έπος! Καταθέτει αγωγή στον Ζιώγα ο Παναθηναϊκός για το “Μήτσο πέσε…” μετά την διαιτητική “σφαγή” με ΠΑΟΚ!

Το ποδόσφαιρο στα… καλύτερα του! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει αγωγή στον προπονητή της ΑΕΛ, Μιχάλη Ζιώγα, για όσα δήλωσε, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, όπου είχαμε καραπινάτη διαιτητική “σφαγή”.

Ο Μιχάλης Ζιώγας που απόντος του τιμωρημένου, Ηλία Φυντάνη εκτέλεση χρέη πρώτου προπονητή, τα… έχωσε στους δήθεν εξυγιαντές. Εξέφρασε παράπονα σχετικά με την τελευταία φάση του αγώνα που έφερε την ισοφάριση του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε λοιπόν να κινηθεί νομικά κατά του Ζιώγα!!! Φοβερά πράγματα.

Θυμηθείτε τι δήλωσε ο Λαρισαίος τεχνικός:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αποδείξαμε πως έχουμε βάθος ως ομάδα. Σήμερα παίξανε έντεκα διαφορετικοί παίκτες συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αξίζει συγχαρητήρια και ο κόσμος μας. Αγωνίστηκαν δύο μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πρέπει να σέβονται την ομάδα και τη φανέλα της Λάρισας.

Και την Κυριακή είχαμε μια κατάφορη αδικία σε βάρος μας, αλλά και σήμερα. Σφυρίχτηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Θύμισε εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού, που κάποιοι λέγανε ‘Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε’. Σήμερα υπάρχει κατάφωρη αδικία για την ομάδα μας. Εμείς είχαμε πειθαρχία ήταν κοντά οι γραμμές μας. Οι μεγάλοι νικητές της αναμέτρησης είμαστε εμείς. Απαιτούμε σεβασμό γιατί είμαστε από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου».

To Top