“Έπρεπε να είχαμε 12 Λαρεντζάκηδες”

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του και θέλοντας να αναδείξει την έλλειψη πάθους και θέλησης υποστήριξε πως ο Πανελευσινιακός θα έπρεπε να έχει στο ρόστερ του 12 Λαρεντζάκηδες για να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της Ελευσίνας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη και στον κόουτς. Για μας ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Βεζένκοφ και τον Πελεκάνο και εν μέρει τα καταφέραμε. Επειδή το μπάσκετ όμως είναι ομαδικό άθλημα μάς “πλήγωσε” η παρουσία του Ασημακόπουλου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Είχαμε καλή παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο όμως ο Λαρεντζάκης στη συνέχεια έκανε τα πάντα για τον Άρη. Θα έπρεπε να έχουμε εμείς 12 Λαρεντζάκηδες! Πήγαινε πρώτος πάνω στη μπάλα, είχε τεράστια  θέληση και πάθος. Ήταν σαν να έπαιζε σε ματς που θεωρητικά θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Και οι Αμερικάνοι μας δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Τις ομάδες τις σώζουν οι Έλληνες, ας μη γελιόμαστε. Κάναμε τεχνικά λάθη στα κρίσιμα σημεία. Νομίζω θα τα κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια αν δείξουμε το πάθος και τη θέληση που χρειάζεται».

Συμπλήρωσε πως “είχαμε την τύχη να κερδίσουμε τον Άρη στον πρώτο γύρο αλλά δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις μεταξύ των ομάδων. Επειδή έζησα και πέρυσι την ίδια κατάσταση θα πω ξανά πως τις ομάδες τις σώζουν οι Έλληνες. Αυτό έγινε πέρυσι με μας”.

 

To Top