ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Έργα και ημέραι” του ανεκδιήγητου Διαμαντή!

Για να καταλάβει κανείς την… ικανότητα και το ποιόν του Παναγιώτη Διαμαντή αρκεί να ρίξει μια ματιά στο google σε παλαιότερες ειδήσεις… Χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να βγουν στην επιφάνεια οι αμαρτωλές διαιτησίες του “οργάνου” της ΚΕΔ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Διότι “όργανο” μπορεί να χαρακτηριστεί και τίποτα άλλο όταν υπάρχουν παντού και πάντα παράπονα για την διαιτησία του σε Α1 και Α2. Κι όμως αυτόν τον ανεκδιήγητο διαιτητή τον κρατάει η ΚΕΔ και τον βάζει να σφυρίζει σε παιχνίδια σαν κι αυτό του Άρη με το Περιστέρι.

Στις 3/5/2017 αναφέρεται στο sport-fm.gr: Ανεπιθύμητος για τον Ηρακλή είναι ο διαιτητής Παναγιώτης Διαμαντής μετά τα σφυρίγματά του στον αγώνα με τον Φάρο”. Ακολούθησε η μακροσκελής ανακοίνωση των κυανόλευκων κατά του Διαμαντή και ζητούσαν την ΚΕΔ να παρέμβει…

Στις 1/7/2013 το basketnet.gr ανέφερε ποιοι “κόπηκαν” από την Α1: “ΣΦΥΡΙΞΕ: 7 ματς στην κανονική περίοδο, ενώ ήταν τιμωρημένος στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς “κόπηκε” στις γραπτές εξετάσεις.

Μόλις επτά αγώνες έπαιξε στην φετινή Α1, ενώ στα πλέι οφ είχε οριστεί στον τρίτο αγώνα Παναθηναϊκού-Ίκαρου που δεν χρειάστηκε να γίνει. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπαιξε σε λίγα παιχνίδια και στην ουσία  μόνο στον αγώνα Παναθηναϊκός – Κολοσσός ήταν πρώτος διαιτητής. Έπαιξε τρία ματς ως δεύτερος και άλλα 3 παιχνίδια ως τρίτος. Ουσιαστικά είναι διαιτητής της σειράς, χωρίς να αποτελεί κάτι το ξεχωριστό. Δεν θα κάνει εύκολα το μεγάλο, λάθος, αλλά δεν είναι και διαιτητής για υψηλό επίπεδο. Το γεγονός ότι “κόπηκε” στις γραπτές εξετάσεις στην αρχή της χρονιάς είναι μια ένδειξη που επιβεβαιώνει όσα αναφέρουμε”.

Στις 10/12/2016 η Δόξα Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Διαμαντή στον αγώνα με το Λαύριο: “… Συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντής, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μας επιβεβαιώνει με την εν γένει συμπεριφορά του, τόσο την ανικανότητά του να διαχειριστεί παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια, όσο και την εμπάθειά του σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, καθορίζοντας με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα, για λόγους τους οποίους εκείνος γνωρίζει”.

Στις 27/3/2017 ο Διαμαντής εστάλη από την ΚΕΔ να σφυρίξει στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις. Το aek365.com έγραψε: “Ο διαιτητής Παναγιώτης Διαμαντής, θα παραπεμφθεί για τις αποφάσεις του στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός την Κυριακή το βραδυ στο ΟΑΚΑ.

Ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, Μουζάκης, καταλογίζει ευθύνες κυρίως στον συγκεκριμένο ρέφερι για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Έτσι, ο Διαμαντής θα μείνει εκτός ορισμών για μερικές εβδομάδες, όπως όλα δείχνουν”.

Χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να βγουν στην επιφάνεια τέσσερις σελίδες της μεγάλης καριέρας του Πατρινού Παναγιώτη Διαμαντή… Να τον χαίρεται η ΚΕΔ…

To Top