Έρευνα για ύποπτη προμήθεια στη μεταγραφή του Μιλιτάο στην Ρεάλ

Έρευνα για την μεταγραφή του Μιλιτάο στην Ρεάλ που έγινε το 2019 πραγματοποιούν οι πορτογαλικές αρχές, λόγω ύποπτης προμήθειας που αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ δαπάνησε το 2019 η Ρεάλ, προκειμένου να κάνει δικό της από την Πόρτο τον Έντερ Μιλιτάο.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός, παρά το μεγάλο ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τους ιθύνοντες των «μερένγκες». Πάραυτα ο Μιλιτάο συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο στην Πορτογαλία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την έρευνα, που διεξάγεται από τις αρχές της χώρας, για ύποπτη προμήθεια ύψους 9,72 εκατομμυρίων ευρώ η οποία πήγε σε δύο ατζέντηδες. Πρόκειται για τους Τζουλιάνο Μπερτολούτσι και Μπρούνο Μασέδο, με τον δεύτερο να είναι ένα από τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, που είχε σαν συνέπεια την αποχώρηση του Λουίς Φελίπε Βιέιρα από την προεδρία της Μπενφίκα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως στο μικροσκόπιο, για παρόμοιο λόγο έχει βρεθεί και η μετακίνηση του παίκτη, από την Σάο Πάουλο στην Πόρτο, η οποία έγινε έναντι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ το 2018.

To Top