Έρευνα του PRESSARIS για το τμήμα μπάσκετ

Τέσσερις μέρες πριν, στην διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη, ο Λευτέρης Αρβανίτης έθεσε ένα ερώτημα. “Γιατί γυρνάμε την πλάτη στο μπάσκετ;”, απευθυνόμενος στα μέλη που βρίσκονταν στο Βελλίδειο, αλλά και σε όλους τους Αρειανούς. Με αφορμή αυτή την ερώτηση, το PRESSARIS θα επιδιώξει μέσα από την επαφή με τους αναγνώστες του να βγάλει ένα συμπέρασμα, να ακούσει και να μεταφέρει τις απόψεις των ίδιων των φιλάθλων για το τμήμα μπάσκετ.

Ο κ. Αρβανίτης, μέλος του Ερασιτέχνη Άρη και μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ μέχρι και πριν λίγους μήνες, χρόνια στο πλευρό των τμηματών υποδομής στο μπάσκετ τόνισε στην ομιλία του στην Κοινωνία Μελών Άρη πως “θα μπορούσαμε να πούμε πολλά πράγματα για το πώς έφτασε εδώ η εταιρία αλλά δεν έχει ουσία. Προέχει να συσπειρωθούμε, ο ΑΣ να ενώσει τους Αρειανούς ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα. Να αφήσουμε τους εγωισμούς και τις αντιπαραθέσεις και να δούμε ποια είναι αυτά που μας ενώνουν. Ας μη γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό το τμήμα, που μας έχει δώσει 21 τίτλους. Γιατί αφήνουμε αυτήν την ομάδα να παίζει με 800 άτομα στο γήπεδο; Γιατί γυρνάμε την πλάτη στην ομάδα;”.

Το PRESSARIS ζητάει από τους αναγνώστες του, φιλάθλους και οπαδούς του Άρη, να στείλουν μέσω e-mail τις απόψεις τους στο [email protected] για το συγκεκριμένο θέμα, αναλύοντας την διαμορφωθείσα κατάσταση στο μπάσκετ. Με ονοματεπώνυμο και μια μεγαλύτερη ανάλυση από μια απλή πρόταση, θα ήταν προτιμότερο να συγκεντρωθούν όλες οι απόψεις και οι περισσότερες εξ αυτών θα δημοσιευτούν στο PRESSARIS, ώστε να ανοίξει ένας διάλογος για το μπάσκετ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top