ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρικσον: “Γρήγορος και σκόρερ ο Λάρσον-Αρειανάρα ολέ!”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Ουλφ Έρικσον, ο πρώτος Σουηδός που φόρεσε την φανέλα των κιτρινόμαυρων στην δεκαετία του ’80, μίλησε με αφορμή το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Ντάνι Λάρσον.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για τον Λάρσον ανέφερε:

Είναι καλό για τον Άρη ότι πάει να υπογράψει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Είναι ένας γρήγορος παίκτης που μπορεί επίσης να σκοράρει ενώ έχει εμπειρίες από αρκετά πρωταθλήματα. Είναι σημαντικό επίσης ότι έχει εμπειρίες και από διεθνές επίπεδο και ότι έχει συμμετοχές στην Εθνική Σουηδίας.

Για τα δικά του χρόνια στον Άρη:

Θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα, θυμάμαι το Χαριλάου και τον κόσμο του Άρη, είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο με έναν καταπληκτικό κόσμο. Έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις, είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με τον Φοιρό, τον Κούη, τον Σεμερτζίδη, τον Ζελελίδη, τον Τζιόλα.

Για το γκολ που δεν θα ξεχάσει:

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα γκολ που είχα βάλει με τον Ολυμπιακό, είχαμε κερδίσει 0-1 στην Αθήνα, έχω φυσικά πολύ ωραίες αναμνήσεις και από πολλά γκολ στο Χαριλάου, θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα γκολ που είχα σκοράρει από το κέντρο με τον Πανιώνιο.

Για κάποια άλλη στιγμή που δεν θα ξεχάσει:

Ένα παιχνίδι με την Καλαμαριά στο Χαριλάου. Παίζαμε Κυριακή κι εγώ την προηγούμενη μέρα έπαιζα στη Νάπολι με την Εθνική μου ομάδα απέναντι στην Ιταλία. Με 70.000 κόσμο εναντίον μας κερδίσαμε 3-0. Προκαλέσαμε μεγάλη έκπληξη σε όλη την Ευρώπη. Μας αποκαλούσαν τουρίστες γιατί επισκεφτήκαμε όλα τα μνημεία της πόλης. Οι μισοί άλλωστε της ομάδας ήταν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Την επόμενη μέρα πήρα το αεροπλάνο για Αθήνα και από εκεί για Θεσσαλονίκη. Έφτασα σχεδόν μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Πήγα και στο γήπεδο και αντίκρισα γεμάτες κερκίδες και πολύ ένταση. Ο τότε προπονητής μου με ρώτησε αν θέλω να ξεκουραστώ. Του είπα πως είμαι έτοιμος να παίξω. Σκόραρα δύο τέρματα και μοίρασα τα υπόλοιπα δύο. Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο Σαββατοκύριακο για μένα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω εύκολα.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Πάντα παρακολουθώ τον Άρη, είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επέστρεψε, αυτήν την στιγμή έχει συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς, είναι σε μια καλή θέση και όλοι θέλουμε να συνεχίσει έτσι.

Ήρθα στην Θεσσαλονίκη πριν δυο χρόνια και είδα τον Άρη, είδα πάλι παλιούς φίλους.

Ήταν ένα παιχνίδι με τον Παναιγειάλειο που είχε πάρα πολύ κρύο, αλλά ο Άρης είχε κερδίσει.

Ενώ τέλος για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο κόσμος του Άρη είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, το μόνο που μπορώ να πω είναι…Αρειανάρα ολέ!

To Top