Έρικ Τεν Χαγκ για Κριστιάνο: «Κάθε παίκτης χρειάζεται γκολ, ακόμα και ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να είναι το πρόσωπο της ημέρας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού πέτυχε το γκολ της νίκης στο παιχνίδι με την Έβερτον (2-1).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 700ο γκολ της καριέρας του -σε επίπεδο συλλόγων- προερχόμενος από τον πάγκο για το 2-1 της Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Με το μέλλον του Πορτογάλου στον σύλλογο να είναι αβέβαιο, κι ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, οι προσπάθειές του εκτιμήθηκαν από συμπαίκτες και προπονητή.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν σκοράρεις 700 γκολ», είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ. «Είναι μια τεράστια εμφάνιση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είμαι επίσης χαρούμενος που είναι το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ στη σεζόν. Έπρεπε να το περιμένει. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν περισσότερα γκολ. Κάθε παίκτης το χρειάζεται. Ακόμα κι όταν είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, χρειάζεσαι τα τέρματα. Έχω δουλέψει με πολλούς σκόρερ και χρειάζονται τα γκολ κάθε σεζόν, για να επιβεβαιώσουν το ένστικτό τους. Όταν σκοράρουν, έρχονται σε μια ροή και τα παιχνίδια πηγαίνουν πιο εύκολα. Αυτό θα συμβεί και με αυτόν».

«Έχω σταματήσει να μετράω γκολ για τον Κριστιάνο», είπε ο Μπρούνο Φερνάντες, αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Κάθε εβδομάδα υπάρχει ένα νέο ρεκόρ. Αλλά έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να βρει τα τέρματα. Την περασμένη Πέμπτη [κόντρα στην Ομόνοια στο Γιουρόπα Λιγκ] δούλεψε πολύ σκληρά αλλά ο τερματοφύλακας έκανε καλές αποκρούσεις και στάθηκε άτυχος. Σήμερα είχε ένα γκολ και κερδίσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Κριστιάνο, ότι η ομάδα κερδίζει. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για εκείνον».

To Top