Έριξαν τη… βόμβα με Χάρντεν οι Κλίπερς

Εδώ και καιρό ο Τζέιμς Χάρντεν έδειχνε με κάθε τρόπο πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στους Σίξερς. Η προτίμηση του σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν οι Κλίπερς και τελικά ο Μούσιας πέτυχε τον σκοπό του.

Ο έμπειρος γκαρντ και πρώην MVP του ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λος Άντζελες, αφού οι Σίξερς συμφώνησαν για να στείλουν με ανταλλαγή τον Χάρντεν στους Κλίπερς. Με αυτόν τον τρόπο οι Κλίπερς θα έχουν πλέον τους Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Εδώ και καιρό ο Τζέιμς Χάρντεν έδειχνε με κάθε τρόπο πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στους Σίξερς. Η προτίμησή του σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν οι Κλίπερς και τελικά ο Μούσιας πέτυχε τον σκοπό του.

Ο έμπειρος γκαρντ και πρώην MVP του ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του LA, αφού οι Σίξερς συμφώνησαν για να στείλουν με ανταλλαγή τον Μούσια στους Κλίπερς. Με αυτόν τον τρόπο οι Κλίπερς θα έχουν πλέον τους Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο Χάρντεν είχε επιστρέψει στις προπονήσεις των Σίξερς, μετά από 10 ημέρες απουσίας, ωστόσο ήταν ήδη γνωστό ότι δεν θα ακολουθούσε την ομάδα για τα δύο πρώτα ματς της σεζόν, απέναντι σε Μιλγουόκι Μπακς και Τορόντο Ράπτορς. Μόλις επιχείρησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της ομάδας, τα μέλη ασφαλείας δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί, ενώ Νικ Νερς και ο GM, Έλτον Μπράντ μίλησαν με τον Χάρντεν και του εξήγησαν ότι θα ήταν καλύτερο να μείνει πίσω.

Τελικά το σίριαλ έληξε με αίσιο τέλος για τον Μούσια, αφού λίγες μέρες αργότερα μετακομίζει στους Κλίπερς. Πέρυσι έδωσε σημαντικές νίκες στη Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των playoffs, αλλά ήταν ασταθής από ματς σε ματς.

To Top