Έριξε… ρυθμούς ο Καλαϊτζίδης, αύριο η ανάλυση της πρεμιέρας

Το καθιερωμένο πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μία μέρα μετά την νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καστοριά.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Όσοι αγωνίστηκαν χθες στην αρχική ενδεκάδα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όσοι έμειναν στον πάγκο ή αγωνίστηκαν λίγο προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η αυριανή μέρα θα περιλαμβάνει ομιλία του 57χρονου προπονητή προς τους παίκτες. Σε αυτήν θα γίνει ανάλυση όλων των λαθών που έγιναν χθες στον αγωνιστικό χώρο του “Κλ. Βικελίδης”. Είναι γεγονός πάντως πως ο Έλληνας τεχνικός είναι γενικές γραμμές ικανοποιημένος, έχει ήδη εντοπίσει τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες θα προβεί τις επόμενες μέρες ενόψει της αναμέτρησης με τον Καμπανιακό την Κυριακή.

Το ιατρικό δελτίο είναι “λευκό”, καθώς ο Λιόνης δεν ένιωσε ενοχλήσεις μετά τη συμμετοχή του στη χθεσινή αναμέτρηση, ενώ πολύ καλύτερα νιώθουν ήδη οι Σταυρόπουλος και Μπαϊμάκης που αγωνιστηκαν χθες με πυρετό.

To Top