Έριξε… σφυριά στην Μπράιτον και της έσπασε το αήττητο η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ δεν μάσησε από την εξαιρετική Μπράιτον και μετά από επιβλητική εμφάνιση στο «Άμεξ» έσπασε το αήττητο της ομάδα του Ντε Τζέρμπι επικρατώντας 3-1 για την 3η αγωνιστική της Premier League.
Σκόρπισε την Μπράιτον στο «Άμεξ» και της έσπασε το αήττητο η αγριεμένη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, έκανε… πάρτι στην έδρα των «γλάρων» και με πρωταγωνιστή τον τρομερό Αρεολά και σκόρερς τους Γουόρντ Πράους, Μπόουεν και Αντόνιο, πέτυχε σπουδαία νίκη για την 3η αγωνιστική της Premier League.
Tρομερός ρυθμός και από τις δύο ομάδες, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και την Μπράιτον να ετοιμάζεται για σπουδαίο ματς με την Νιούκαστλ την επόμενη αγωνιστική.

Στα του ματς ο Πακετό στο 2′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπως και ο Αντόνιο στο 17′ που νικήθηκε από τον Βέρτμπεργκεν. Στο 19′ η Γουέστ Χαμ πήρε το προβάδισμα με τον Γουόρντ-Πράους να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.
Στο δεύτερο μέρος η Μπράιτον έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αρεολά να σταματά από κοντά τον Φέργκιουσον ενώ στο 49′ το σουτ του Μιτόμα έφυγε άουτ.
Ωστόσο στο 58′ και κόντρα στη ροή του ματς η Γουέστ Χαμ έφτασε στο 2-0 με τον Μπόουεν, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αντόνιο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «σφυριών».
Ο Ντε Τζέρμπι προχώρησε σε αλλαγές στην προσπάθεια του η Μπράιτον να κάνει επική ανατροπή όμως το μοναδικό που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γκρος στο 81′ για το τελικό 3-1.

To Top