Έριξε τεσσάρα και ετοιμάζεται για «στέψη» η Πόρτο

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Πόρτο νίκησε 4-2 τη Βιζέλα στο «Ντραγκάο» για την 32η αγωνιστική της Primeira Liga και περιμένει το αποτέλεσμα της Σπόρτινγκ για να δει αν θα στεφθεί πρωταθλήτρια από αύριο.

Η Πόρτο «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Βιζέλα 4-2 στο «Ντραγκάο» για την 32η αγωνιστική της Primeira Liga και ξέφυγε με +9 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή υποδέχεται στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» τη Ζιλ Βισέντε. Έτσι, σε περίπτωση που οι περυσινοί πρωταθλητές νικήσουν και μειώσουν στο -6, οι «δράκοι» χρειάζονται ένα βαθμό στα δύο τελευταία ματς για να παραλάβουν τα «σκήπτρα» από τα «λιοντάρια», ειδάλλως θα στεφθούν από αυτήν την Κυριακή πρωταθλητές.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -6 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σκόρερ για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν οι Εβανίλσον στο 21’, Ταρεμί στο 28’ και 87’ και Μπεμπά στο 57’.

Εξακολουθεί και ελπίζει για τη δεύτερη θέση η Μπενφίκα μετά το 1-0 στην έδρα της Μαρίτιμο με το γκολ του Νούνιες στο 2’, που την έφερε προσωρινά στο -5, ελπίζοντας σε «γκέλα» της Σπόρτινγκ την Κυριακή, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην έβδομη θέση.

«Πέρασε» απόν την έδρα της Μπελενένσες των εννιά παικτών η Μπράγκα με 1-0 με το γκολ του Ρικάρντο Ορτα στο 90’, τέρμα που διατήρησε ουραγούς τους γηπεδούχους.

«Ανάσα» για την Αρούκα το εντός έδρας 1-0 επί της αδιάφορης Πορτιμονένσε, αφού την έφερε προσωρινά στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις.

To Top