Έριξε το… καρφί του ο Γερεμέγεφ: «Παράλογο να μην παίζω περισσότερο…»

Αιχμές του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής του στον Παναθηναϊκού, εκτιμώντας ότι είναι παράλογο να μην έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα με βάση τα γκολ που έχει πετύχει με την πράσινη φανέλα.

Ο Σουηδός στράικερ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet και έδειξε ως πιθανότερο ενδεχόμενο την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

«Ένιωσα πολύ καλά κάθε φορά που έπαιξα. Αισθάνθηκα άτυχος και απογοητευμένος που δεν υπήρξαν περισσότερα λεπτά για μένα, γιατί νιώθω ειλικρινά ότι μπορώ πολλά περισσότερα…» είπε μεταξύ άλλων ο Γερεμέγεφ ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια και πρόσθεσε: «Πρέπει να παίξω περισσότερο. Θα ήθελα να δω πόσο καλά μπορεί να τα πάω αν έχω περισσότερα λεπτά. Είναι διασκεδαστικό το πρωτάθλημα και οι αγώνες εδώ, όπως και η ευρωπαϊκή προοπτική. Αλλά θέλω να αποκτήσω μία καθιέρωση, να υπάρχει μία συνέχεια. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να σβήνεις στον πάγκο και μετά να πηδάς μέσα. Πρέπει να υπάρχει κι ένα σχέδιο για μένα. Το ξέρει και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μια πραγματικά βιώσιμη κατάσταση για μένα τώρα».

To Top