ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έρλινγκ Μόε: «Καλός και έμπειρος ο Άρης – Θα παίξουμε επιθετικά»

Για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Europa League, μίλησε ο τεχνικός της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά σημείωσε πως: «Δεν θα πάμε σ’ ένα στιλ παιχνιδιού να προσαρμοστούμε στους αντιπάλους μας. Είμαστε αρκετά δυνατοί κι έχουμε πίστη στις δικές μας ικανότητες και στον τρόπου που αγωνιζόμαστε».

Για τον Άρη: «Είναι μια καλή κι έμπειρη ομάδα με ποδοσφαιριστές, που έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα».

Για τον τρόπο που θα παίξει η Μόλντε: «Όπως πάντα στην έδρα μας θα παίξουμε επιθετικά. Έχουμε αυτοπεποίθηση κι αισθανόμαστε ότι θα κερδίσουμε την μάχη στο σπίτι μας, αρκεί να επιβάλουμε τους όρους μας.

Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, όμως και για εμάς ισχύει το ίδιο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας. Θέλουμε να έχουμε την μπάλα όσο γίνεται περισσότερο. Ξέρουμε ότι δεν έχουν παιχνίδια κι αυτό θετικό για μας. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα, να έχουμε καλό passing game και σωστές κινήσεις στη μεσαία γραμμή και την επίθεση».

Ερωτηθείς για τον παίκτη του Άρη που υπολογίζει περισσότερο, απάντησε πως: «Αν θα έπρεπε να επιλέξω έναν παίκτη, αυτός θα ήταν ο Ιντέγε. Έχει παίξει στην Γουέστ Μπρόμγουιτς, είναι καλός παίκτης και επικίνδυνος στην επίθεση. Αλλά δεν θα πρέπει να σταθούμε μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον Άρη».

To Top