ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έρχεται απαιτητικό πρόγραμμα με διπλούς αγώνες για τον επόμενο 1,5 μήνα

Μπορεί τώρα ο Άρης να έχει μπροστά του έξι μέρες για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, όμως στη συνέχεια το πρόγραμμα «σφίγγει».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σε διάστημα 42 ημερών (13 Οκτωβρίου – 24 Νοεμβρίου) οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν σε δώδεκα παιχνίδια: Έξι για το ελληνικό πρωτάθλημα και έξι για το FIBA Europe Cup.

Ουσιαστικά κάθε τρεις μέρες ο Άρης θα παίζει παιχνίδι: Το Σαββατοκύριακο για την Basket League και Τετάρτη για το FEC, κάνοντας παράλληλα και πέντε ταξίδια: Ένα στην Αθήνα, ένα στη Ρόδο και τρία στο εξωτερικό, με τα σίγουρα να είναι στη Βουλγαρία και στη Γερμανία.

Εφόσον ο Άρης θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να προκριθεί στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οφείλει να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι υψηλών απαιτήσεων καθώς κανένα παιχνίδι δεν είναι από τα θεωρητικά εύκολα ή βατά. Στην Ελλάδα ο Άρης υποδέχεται τώρα τον Παναθηναϊκό (13/10), έπειτα παίζει εκτός με τον Πανιώνιο (20/10) και ξανά ντέρμπι στο Nick Galis Hall με τον Ολυμπιακό (27/10).

Έπεται ο αγώνας στη Ρόδο με τον Κολοσσό (10/11), με το Περιστέρι εντός (17/11) και το παιχνίδι στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ (24/11), ενώ στη συνέχεια υπάρχει διακοπή για το «παράθυρο» των προκριματικών των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Βέβαια, ο Άρης έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τα διαδοχικά παιχνίδια, αφού συμμετείχε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί έδωσε τέσσερις αγώνες σε εννιά μέρες και ακολούθησε μετά από πέντε μέρες το παιχνίδι Κυπέλλου στην Πάτρα. Όπως τότε, έτσι και τώρα ο Άρης καλείται να διαχειριστεί την κούραση αλλά να έχει και διάρκεια…

To Top