ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Μόουζες Οντουμπάγιο για τον Άρη

Οι μεταγραφές για τον Άρη δεν τελείωσαν εδώ! Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μόουζες Οντουμπάγιο ο οποίος αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με γεμάτη χρονιά στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς που αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως δεξί μπακ.

Ο Οντουμπάγιο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το κασέ του να κυμαίνεται στα 450.000 ευρώ το χρόνο. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Λέιτον Όριεντ και αγωνίστηκε στην Εθνική U20 της Αγγλίας.

Ο Οντουμπάγιο είναι 28 χρόνων (γεννήθηκε Γκρίνουιτς, Ηνωμένο Βασίλειο στις 28 Ιουλίου 1993) και έχει ύψος 1,78 μ.

Το 2019 ήταν ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ τον Αύγουστο του 2018 είχε πάει στην Μπρέντφορντ από τη Λέιτον Όριεντ.

Σχολιάζοντας τότε τη μεταγραφή ο επικεφαλής προπονητής της Μπρέντφορντ, Ντιν Σμιθ είχε δηλώσει: «Ο Μόζες Οντουμπάζο έχει τα προσόντα που αναζητούμε σε έναν παίκτη. Εχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο». Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Mark Warburton, είχε δηλώσει για το νέο απόκτημα του Αρη: «Σωματικά έχει ρυθμό και δύναμη, τεχνικά είναι άνετος στο ποδόσφαιρο και τακτικά καταλαβαίνει πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα χαρακτηριστικά για να επηρεάσει το παιχνίδι».

To Top