Έρχεται η απόφαση Μποχωρίδη

Μετά το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής στο Ταλίν θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Άρη.

 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

 

Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και να αποδεχτεί έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και το Μιλγουόκι, θέλει να «χτίσει» τη φετινή ομάδα γύρω από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και περιμένει στο… ακουστικό του.

Η απόφαση του Μποχωρίδη αναμένεται τις επόμενες μέρες και μετά τον σημερινό αγώνα της Ελλάδας στο Ταλίν με αντίπαλο την Εσθονία (19.00) για την πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Εθνική μας να στοχεύει στο απόλυτο σε έξι αγώνες.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον διεθνή γκαρντ ακόμα και από το Λας Βέγκας και μαζί με τον Τι Τζέι Μπρέι αυτοί οι δύο είναι οι προτεραιότητές του για την περιφερειακή γραμμή του Άρη την επόμενη σεζόν.

To Top