Έρχεται η δόση των τηλεοπτικών, πληρωμές αρχές της άλλης βδομάδας

Την επιταγή από την πρώτη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων περιμένει η διοίκηση του Άρη για να μπορέσει να πληρώσει τους παίκτες. Καμία ομάδα δεν έχει εισπράξει ακόμα χρήματα από αυτή τη σύμβαση του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ. Οι άνθρωποι του Άρη εκτιμούν ότι ακόμα και αύριο μπορεί να πάρουν την επιταγή, κάτι που σημαίνει ότι θα προχωρήσει η ΚΑΕ σε πληρωμές στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Ο Άρης αναμένεται να εισπράξει συνολικά ένα ποσό της τάξης των 160.000 ευρώ. Αυτό το ποσό θα δοθεί στους κίτρινους (αντιστοίχως και στις υπόλοιπες ομάδες) σε δέκα δόσεις, οι πρώτες οχτώ ως τον Αύγουστο και οι άλλες μέσα στο φθινόπωρο του 2013.

Τα χρήματα των τηλεοπτικών και μέρος των χρημάτων από χορηγίες θα δοθούν στους παίκτες, ενώ από την συνεισφορά των εξωθεσμικών οργάνων (Aris Golden Club, ΣΑΡΙΣΑ) θα καθοριστεί καταρχήν το άνοιγμα της φετινής χρονιάς, αλλά και το μπάτζετ της επόμενης.

Είναι δύο παράμετροι που συνδέονται άμεσα μεταξύ τους, γιατί πρώτος στόχος της ΚΑΕ είναι να μην υπάρχουν οφειλές φέτος, ακόμα κι αν του χρόνου θα πρέπει να μειωθεί ο αρχικός προϋπολογισμός.

To Top