Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Αγκάνθο για συζητήσεις και εξετάσεις!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα βρίσκεται ίσως και στην διάρκεια της αυριανής ημέρας στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη από κοντά και να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο! Είναι απόφαση που πάρθηκε πριν από λίγη ώρα από την ΠΑΕ Άρης και την αποδέχτηκε ο Ισπανός στράικερ.

Ο 31χρονος επιθετικός, όπως είχε δηλώσει το Σάββατο στο PRESSARIS ήταν έτοιμος ανά πάσα στιγμή να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Δεν ήρθε χθες, ούτε σήμερα, όμως ενδεχομένως να βρίσκεται στην Ελλάδα στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ώστε να μπουν οι συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία στην τελική τους ευθεία.

Οι ανησυχίες των ανθρώπων του Άρη έγκεινται στο ότι ο Αγκάνθο διανύει περίοδο αγωνιστικής απραξίας, όμως ο ίδιος διαμήνυσε ότι μόνο έναν μήνα δεν έκανε προπονήσεις. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 10 Ιουνίου, για τα πλέι οφ της Σεγκούντα Ντιβιζιόν, όταν αγωνίστηκε βασικός στην ισοπαλία (0-0) της Χέρκουλες με την Αλκορκόν.

Με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο και αν διαπιστωθεί ότι η κατάστασή του είναι στα επιθυμητά επίπεδα, θα αποκτηθεί.

 

To Top