Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Γιαννιώτας, οι σκέψεις του Άρη και οι δυσκολίες…

Η ανάγκη του Άρη για μεταγραφική ενίσχυση είναι δεδομένη. Η επιθυμία απόκτησης ποδοσφαιριστών που θα συνδυάζουν ταλέντο, ηλικία κάτω των 24 χρόνων και φυσικά να είναι στην (περιορισμένη) οικονομική εμβέλεια του Άρη επίσης δεδομένη.

Μέσα στα πρώτα ονόματα που απασχόλησαν άμεσα τους κίτρινους είναι αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα. Μια δύσκολη περίπτωση με πολλές ιδιαιτερότητες. Οι αρχικές σκέψεις είναι να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού στις μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση, η οποία βασίζεται στον παραγκωνισμό του 20χρονου εξτρέμ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον Άρη να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτήν τη συγκυρία, προτείνοντας αρχικά έναν εξάμηνο δανεισμό στους Γερμανούς, έτσι ώστε ο νεαρός παίκτης να μπορέσει να βρει τον εαυτό του σε ένα γνώριμο περιβάλλον και παράλληλα να ενισχύσει στο κρίσιμο αυτό διάστημα τους κίτρινους. Άλλωστε, δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής.

Ακόμη το σενάριο είναι στη μορφή σκέψεων με ερωτηματικό την στάση του παίκτη, όπου λογικά θα υπάρχουν και οι περισσότερες δυσκολίες. Ο Γιαννιώτας ολοκληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις του με την Φορτούνα και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται για δέκα μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις γιορτές  με τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να επιστρέψει στην Γερμανία. Στο διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να πάρει πιο συγκεκριμένη μορφή το θέμα Γιαννιώτα για τον Άρη.

To Top