Έρχεται οριστικά ο Τσαλδάρης!

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα είναι παίκτης του Άρη! Από το πρωί ξεκίνησε προσπάθεια να δοθούν στον 30χρονο γκαρντ οι εγγυήσεις για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προτείνει η ΚΑΕ και αυτό έχει γίνει. Και οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν ότι απομένουν τα διαδικαστικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Άρη ήρθε σε επαφή με την πλευρά του παίκτη ώστε να “τελειώσει” άμεσα το θέμα που έχει γίνει σήριαλ. Υπήρξε και τηλεφωνική επαφή μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και του Δημήτρη Τσαλδάρη και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει φτάσει στο τέλος της.

Από την πλευρά των κίτρινων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο 30χρονος γκαρντ θα είναι στην Θεσσαλονίκη ίσως και αύριο, για να προπονηθεί με την ομάδα και να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο στον κυριακάτικο αγώνα, αν αυτό αποφασίσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του παίκτη υπάρχει ακριβώς η ίδια στάση, ότι η υπόθεση έχει φτάσει στο τέλος της και είναι πλέον καθαρά διαδικαστικό το θέμα της επισημοποίησης της συμφωνίας και της υπογραφής των συμβολαίων!

To Top