ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Ζερβίνιο για να “γεμίσει” την επίθεση του Άρη! Τα χαρακτηριστικά του Ιβοριανού

Η ΠΑΕ Αρης τα έχει βρει σε όλα με τον Ζερβίνιο, τον 35χρονο μέσο της Τραμπζονσπόρ, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ανοίγοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στη μεγάλη και πλούσια καριέρα του.

Την συμφωνία με τον Ιβοριανό μέσο επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Άρης και την Τετάρτη αναμένεται να πατήσει Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του. Πρόκειται για μεταγραφικό κόλπο γκρόσο, για έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Έρχεται για να “γεμίσει” την επίθεση του Άρη. Ο Ζερβίνιο είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Από σέντερ φορ και δεύτερος επιθετικός ως φυσικά και στις πτέρυγες που κυρίως αγωνίζεται.

Δείτε εδώ:

Είναι εξαιρετικός τεχνίτης, ικανότατος ντριμπλέρ, γρήγορος με κύριο προσόν του την ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης αλλά και την έφεσή του να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Συνολικά στην πλούσια καριέρα του μετράει 133 γκολ σε 509 συμμετοχέςμκαι 86 ασίστ. Παράλληλα, με την Εθνική Ακτής Ελεφαντοστού έχει 88 συμμετοχές με 23 γκολ.

Δείτε εδώ:

To Top