ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έρχεται ο Λάσκαρης, ευχής έργο να φέρνει και λύσεις

Ο Νίκος Λάσκαρης θα βρίσκεται από αύριο στην Θεσσαλονίκη και είναι αυτός που θα προκαλέσει όλες τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Άρη. Είναι αυτός που έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι, είναι αυτός που καλείται να δώσει λύσεις και να λάβει αποφάσεις για τις τύχες των κίτρινων. 

Το τι ακριβώς θα αναλύσει στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ορισμένοι από τους συνεργάτες του. Το αν η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και η πρόθεσή του να κάνει και συνέντευξη Τύπου συνδυάζεται με πληρωμές προς παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό (πήραν ένα μηνιάτικο την περασμένη βδομάδα) είναι κάτι που ουδείς μπορεί να ξέρει παρά μόνο ο ίδιος.

Εικασίες γίνονται, αλλά είναι μόνο εικασίες και όχι γεγονότα. Ισχυρίζονται πολλοί πως δεν είναι δυνατόν να προκαλεί εξελίξεις μέσω διοικητικού συμβουλίου και συνέντευξης Τύπου χωρίς να έχει κάτι να πει, χωρίς να έχει βρει μια λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει και υπάρχει λογική σε αυτή την άποψη, μόνο που αποτελεί ένα από τα (πολλά) σενάρια και τίποτα περισσσότερο.

Μέχρι την έλευση Λάσκαρη στην Θεσσαλονίκη και την ανάλυση της κατάσταση από τον ίδιο επισήμως, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί στον μπασκετικό Άρη που συνεχίζει πάντως να χάνει έδαφος σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

To Top