Έρχεται ο Ραμόν Λίμα για Ολυμπιακό, δύσκολα να προλάβει το ματς με Άρη

Ο Ραμόν Λίμα που θα γίνει το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πηγές από τη Βραζιλία, θα φτάσει Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ μαζί με τους εκπροσώπους του έχουν προγραμματίσει να φύγουν από τη Βραζιλία την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν από τη Βραζιλία ο 21χρονος Ραμόν – που ανήκε στη Φλαμένγκο – θα φτάσει το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα για να κλείσει ένα πολυετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός αριστερός μπακ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 1.5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του. Ο Ραμόν θα είναι η 2η προσθήκη του Ολυμπιακού τον Γενάρη και 2ος Βραζιλιάνος σε αυτή την περίοδο μετά τον δεξιό μπακ Ροντινέι.

Ο Ραμόν στη Φλαμένγκο έχει κάνει 33 ματς. Στη δε Red Bull Μπραγκαντίνο είχε 19 αγώνες ενώ έχει χριστεί διεθνής με την U20 της Βραζιλίας.

Τώρα όσο για το πότε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Ανάλογα με τον βαθμό της ετοιμότητάς του θα είναι σε θέση να βοηθήσει από το ματς με τον ΟΦΗ εντός έδρας και μετά. Δηλαδή εκτός απροόπτου δεν θα είναι διαθέσιμος με Ατρόμητο στο Πρωτάθλημα και με Άρη στο Κύπελλο.

To Top