ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη και ο Μπερτόλιο

Ο Φακούντο Μπερτόλιο αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη, χρονικά, μεταγραφή, του Άρη μετά από εκείνη του Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφτασε από χθες στην Ελλάδα με πτήση από την Αργεντινή και σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Μπερτόλιο από την ΠΑΕ Άρης θα γίνει και αυτή μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του παίκτη, ο οποίος έρχεται να δώσει ακόμα μία λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπερτόλιο αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής με την Αλντοσίβι, έχοντας 20 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια (9) ως αριστερό εξτρέμ.

Τη σεζόν 2015-16 ο Μπερτόλιο έπαιξε (ως δανεικός από τη Δυναμό Κιέβου) στον Αστέρα Τρίπολης μετρώντας 33 συμμετοχές και 5 γκολ. Η επόμενη διετία τον βρήκε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε 33 παιχνίδια και 5 γκολ για να συνεχίσει στο Καζακστάν και την Ορντάμπασι με 14 ματς και 1 γκολ.

Το 2018-19 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας, με την οποία σε 28 παιχνίδια -στα 22 ως δεκάρι και στα υπόλοιπα αριστερός εξτρέμ- σκόραρε 5 φορές και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ τη φετινή χρονιά έπαιξε στο πρωτάθλημα της χώρας του.

To Top