ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τεράστιο κενό μέχρι τα πλέι οφ, προβληματισμός στο τεχνικό τιμ!

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την επόμενη βδομάδα και αυτό που πλέον αρχίζει να υπάρχει πιο έντονα στο μυαλό των προπονητών δεν είναι τόσο ούτε το παιχνίδι με τον Κολοσσό, ούτε τα πλέι οφ, αλλά αυτό που υπάρχει ανάμεσα από αυτά τα δύο. Ένα τεράστιο κενό!

Ο Άρης θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο το προσεχές Σάββατο 9 Απριλίου. Μέχρι να αγωνιστεί σε αγώνα πλέι οφ είναι πάρα πολύ πιθανό να περάσει σχεδόν ένας μήνας!

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν στις 12 Απριλίου και ολοκληρώνονται στις 26 του ίδιου μήνα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες Κηφισιά – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Ρέθυμνο για την 26η αγωνιστική, επειδή θα ξεκινούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας τρεις μέρες μετά.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι υπάρχει Πάσχα την Πρωτομαγιά και θα εκκρεμούν δύο αγώνες της κανονικής διάρκειας που λογικά θα γίνουν μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα, αντιλαμβάνεται πως τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα, δηλαδή σε έναν μήνα από τώρα!

Αυτό το τεράστιο κενό εκτός του ότι ενδεχομένως να συνιστά και… αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του, που θα πρέπει να βρουν τρόπους για να κρατήσουν την ομάδα σε αγωνιστική εγρήγορση.

Μιλάμε για τέσσερις βδομάδες αγωνιστικής απραξίας και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότερες ομάδες της Α1 θα το… διαλύσουν μόλις τελειώσει η κανονική διάρκεια, άρα δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα και για φιλικούς αγώνες.

To Top