ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται, υπογράφει και συμπληρώνει το “παζλ” στον “άσο” ο Μπουσέ

Την μεταγραφή του στον Άρη θα επισημοποιήσει σήμερα ο Ζακαρί Μπουσέ, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος γκολκίπερ έρχεται για να ενισχύσει τον Άρη στην θέση του τερματοφύλακα και να αποτελέσει το… αντίπαλο δέος του Χουλιάν Κουέστα, που μέχρι στιγμής, έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν, έχοντας μία εξαιρετική προετοιμασία στην πλάτη του.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 28χρονος γκολκίπερ θα είναι χρονικής διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα (2+1).

Με την απόκτηση του πρώην γκολκίπερ των Oσέρ, Ανζέ και Τουλούζ, ο Άρης έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του πέντε γκολκίπερ.

Ο 29χρονος Χουλιάν Κουέστα στον τρίτο του χρόνο στην ομάδα του Άρη δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, καθώς έχει βάλει τις βάσεις τους τελευταίους μήνες, για μία σεζόν που θα κάνει την διαφορά στην καριέρα του. Ακολουθεί ο 22χρονος Φάμπιαν Έμαν που έχει αμφισβητηθεί αρκετές φορές κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Άρη.

Επίσης, υπάρχουν και οι νεαροί Κώστας Κυριαζής και Γιάννης Ράντος. Ο πρώτος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Άρη, είναι μόλις 17 ετών και θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στην Κ19 την επόμενη σεζόν. Έχει τα προσόντα για να πετύχει σημαντικά πράγματα, αρκεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Όσον αφορά, τον 20χρονο γιο του Αλέκου Ράντου, συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη και ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του. Επίσης, άφησε θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του.

 

 

To Top