ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έρχονται εξελίξεις στο αγωνιστικό, τι μέλλει γενέσθαι με Πέτγουεϊ και Βον

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι εβδομάδα που θα προκύψουν εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα του Άρη, διότι υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα, οι αποφάσεις των οποίων θα παρθούν προσεχώς σε συνεργασία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Το μέλλον του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην ομάδα είναι το πρώτο ζητούμενο. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Αμερικανός θα λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη. Λογικά εντός των επόμενων ημερών θα γίνει μια συνάντηση και με τον παίκτη και με τον εν Ελλάδι ατζέντη του προκειμένου να κλείσει αυτό το θέμα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση και για το θέμα της έλλειψης ενός “καθαρού” πλέι μέικερ. Ναι, υπάρχουν αγωνιστικά παράπονα από τον Κουάμι Βον, που δεν είναι ο πλέι μέικερ που μπορεί να οργανώσει τον αγώνα όπως θα ήθελαν οι κίτρινοι, ωστόσο για να προχωρήσει μια τέτοια αλλαγή, θα πρέπει και ο παίκτης να βρει άλλη ομάδα και ο Άρης να βρει τον αντικαταστάτη του.

Επίσης θα πρέπει να δουν οι άνθρωποι του Άρη τι περιθώρια υπάρχουν για να “τρέξει” το θέμα Μποχωρίδη, που δεν παίζει στον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως να μπορεί να είναι μια λύση για την περιφέρεια, αν και η περίπτωσή του είναι περίπλοκη, διότι έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο στους πράσινους, το οποίο τελειώνει το καλοκαίρι.

To Top