Έρωτας χωρίς προσχήματα! ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε μια… αγκαλιά πάθους με Κούγια να έχει αστάθεια μνήμης

Έρωτας χωρίς σύνορα! ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε μια… αγκαλιά πάθους με Κούγια χωρίς… προσχήματα!

Ο Αλέξης Κούγιας ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θυμίζοντας τη χρονιά του μπαράζ και το πανό που είχαν ανεβάσει οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Βόλο υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον του Άρη.

Ο Αλέξης Κούγιας και πάλι μίλησε για την ΑΕΚ, βάζοντας μέσα στην κουβέντα του και τον Άρη, αλλά.. παρέλειψε να πει πώς ο Άρης έκοψε βαθμούς απ’ όλες τις ομάδες και αν δεν το είχε πράξει κόντρα στην ΑΕΚ, τώρα θα είχε κριθεί το πρωτάθλημα.

Η δήλωση του Κούγια που τον… εκθέτει, τη στιγμή που η ομάδα του παραδόθηκε άνευ όρων στον γηπεδούχο, αναζητώντας αλλού τους ενόχους:

«Θέλω να μιλήσω για τον Άρη και τη Λαμία, που επί της ουσίας λειτουργούν ως “Δούρειοι Ίπποι” της ΑΕΚ. Σακατεύουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Δείτε πως έπαιξαν Λαμία και Άρη κόντρα στην ΑΕΚ. Δείτε πως εξαφανίστηκαν οι παίκτες του ΑΡΗ στο ημίχρονο. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπορούν να υπερηφανεύονται πως παίζουν στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που δίνει φιλικά. Αυτό δεν ενοχλεί την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το είπε αυτό. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Εμείς δεν ξεχνάμε τον στόχο που έχουμε».

To Top