«Έσκασε» η πρόταση της Λίβερπουλ: Δίνει 80+20 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για Νούνιες!

Πλώρη για να κάνει δικό της τον Ντάρβιν Νούνιες βάζει η Λίβερπουλ, αφού φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 80 εκατ. ευρώ, συν 20 σε μπόνους, στην Μπενφίκα για τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Προς ολοταχώς για να κάνει δικό της τον Ντάρβιν Νούνιες βάζει η Λίβερπουλ! Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «reds» κατέθεσαν πρόταση αγοράς του Ουρουγουανού επιθετικού στην Μπενφίκα και περιμένουν την απάντησή της.
Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ προσφέρει 80 εκατ. ευρώ ετησίως και άλλα 20 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων στους Πορτογάλους, θέλοντας να αποσπάσουν τη θετική τους απάντηση για τον 22χρονο επιθετικό. Η Μπενφίκα ζητάει 100 εκατ. ευρώ και η Λίβερπουλ με αυτή την πρότασή της, θέλει να πλησιάσει αυτό το ποσό που ζητάνε οι «αετοί».

Ο Νούνιες, ο οποίος επιθυμεί να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ και να αγωνιστεί στο Άνφιλντ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, είχε σκοράρει φέτος 34 γκολ σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με την Μπενφίκα έχει 84 συμμετοχές με 47 γκολ και 16 ασίστ σε μια διετία, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από Αλμερία και Πενιαρόλ.

Είναι επίσης 10 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη, έχοντας πετύχει 2 γκολ.

To Top