Έσπασε τα… κοντέρ η Αγγλία, νίκη με 6-1 και πρόκριση

Η ανανεωμένη και φρέσκια εθνική Αγγλίας έσπασε τα κοντέρ με τον αδύναμο Παναμά (6-1), πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στην ιστορία των Μουντιάλ και πήρε επιβλητικά το εισιτήριο για τους «16». 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι Άγγλοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 8′, στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια στο ματς η ομάδα του Σάουθγκειτ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Στόουνς έπιασε ανενόχλητος πολύ ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Ένα ανόητο σπρώξιμο του Εσκομπάρ στον Λίνγκαρντ μέσα στην περιοχή στο 22’ έφερε τον Κέιν στην άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο επιθετικός της Τότεναμ το εκτέλεσε ιδανικά και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Αγγλία στο 36’ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Λίνγκαρντ με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Πενέδο για να γράψει το 3-0.

Αρχικά με κοντινή κεφαλιά του Στόουνς στο 40’ μετά από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ έγινε το 4-0 και στη συνέχεια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με την δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο ματς του Χάρι Κέιν το 5-0.

Το ευρύ σκορ του πρώτου μέρους έκανε τους Άγγλους να κατεβάσουν αισθητά ταχύτητα και έτσι ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε πολύ. Για περίπου 15’ σημειώθηκε τίποτα αξιόλογο μέχρι που φτάσαμε στο 62’. Τότε ο Χάρι Κέιν δοκίμασε ένα «ξερό» σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κάπου κόντραρε και ξεγέλασε τον Πενέδο για να καταλήξει στα δίχτυα του.

Πάρα το βαρύ σκορ που είχε στην πλάτη, ο Παναμάς δεν το έβαλε κάτω και τελικώς κατάφερε να βάλει το γκολ που τόσο ήθελε. Μετά από κακή αμυντική λειτουργία των παικτών του Σαουθγκέιτ ο Μπαλόι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της ομάδας, δείγμα του πόσο σημαντική είναι για αυτούς η παρουσία τους σε αυτό το Μουντιάλ.

Πλέον, την τελευταία αγωνιστική στον αγώνα με το Βέλγιο θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την στιγμή βρίσκονται στην απόλυτη ισοβαθμία με έξι βαθμούς και 8-2 συντελεστή τερμάτων.

Οι συνθέσεις:

Αγγλία: Πίκφορντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γουόκερ, Γιάνγκ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ (63’ Ντελφ), Τριπιέρ (70’ Ρόους), Λόφτους-Τσικ, Στέρλινγκ, Κέιν (64’ Βάρντι)

Παναμάς: Πενέδο, Μουρίγιο, Εσκομπάρ, Τόρες, Ντέιβις, Γκόμες (69’ Μπαλόι), Μπαρσενας (69’ Αρόγιο), Κούπερ, Γοδόι (64’ Αβίλα), Πέρες, Ροντρίγκες

To Top