Έσπασε το ιστορικό ρεκόρ των 1.000 τακτοποιημένων μελών o Ερασιτέχνης Άρης!

Ένα ιστορικό ρεκόρ καταρρίφθηκε σήμερα στον Α.Σ.  Ο Ερασιτέχνης έφτασε τα 1000+1 τακτοποιημένα μέλη, ξεπερνώντας τον αριθμό που είχε επιτευχθεί στη δεκαετία του ’80, στα χρόνια της Αυτοκρατορίας του μπάσκετ όταν ο αείμνηστος και θρυλικός «Μπαρού» Μάκης Νάτσης γυρνούσε από Αρειανό σε Αρειανό γράφοντας μέλη στη «μάνα» του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: “Το δύσκολο αυτό έργο ανέλαβε εδώ και κάτι παραπάνω από τρεις μήνες ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εντυπωσιακά. Μέσα α’ αυτό το διάστημα, τα τακτοποιημένα μέλη, ο αριθμός των οποίων ήταν πολύ μικρός, ξεπέρασαν το Σάββατο 7/3, στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Ήφαιστο Λήμνου, τα 1.000.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο Χρήστος Βλάχος ευχαριστούν από καρδιάς τους φίλους του συλλόγου για την ανταπόκρισή τους. Φυσικά η προσπάθεια δε σταματάει εδώ. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι πάρα πολύς για να περιοριστεί ο αριθμός των τακτοποιημένων, ήτοι ενεργών, μελών στους 1.000. Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη συνεχίζει τη δράση του εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης, καθημερινά και νυχθημερόν. Ο σκοπός, ιερός: Να φτάσει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τον αριθμό των μελών που αρμόζει στο μέγεθος, την ιστορία και τους μυριάδες φιλάθλους του.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε”.

To Top