Έσπασε το φράγμα των 2.000 διαρκείας – Γκουρλάκης στο PRESSARIS: “Ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια”!

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κρίνεται η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Άρης. Αυτήν τη στιγμή, οι κίτρινοι έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 2.000 εισιτηρίων κατά πολύ και ήδη ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει την προσπάθεια.

Στα γραφεία της Αλκμήνης η προσέλευση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική τις τελευταίες μέρες, ενώ υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και από το εξωτερικό (!) από Αρειανούς που θέλουν είτε ουσιαστικά, είτε συμβολικά να συνδράμουν στην προσπάθεια των κίτρινων.

Σήμερα μάλιστα, δόθηκε μια ακόμη σουίτα σε φίλο του Άρη, γεγονός που σχολιάστηκε με ικανοποίηση από τους ανθρώπους της κίτρινης ΠΑΕ.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την κίνηση των διαρκείας” τόνισε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS o υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της κίτρινης ΠΑΕ Πόλυς Γκουρλάκης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως φαίνεται ο κόσμος εμπιστεύεται την διοίκηση Ηλιάδη και αγκαλιάζει την προσπάθεια. Επίσης χαίρομαι για τα τηλέφωνα που δέχομαι ασταμάτητα για το φιλικό με την Ρόμα. Πιστεύω θα είναι μια μεγάλη βραδιά και θα ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές”.

To Top