ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έστειλαν το… μήνυμα στην διοίκηση για τις ανανεώσεις!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στο χθεσινό ματς, Μπρούνο Γκάμα και ο σκόρερ του τρίτου γκολ, Μιχάι Κόρχουτ, με τις δηλώσεις τους έστειλαν το μήνυμα προς την διοίκηση για την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα.

Αμφότεροι, ανήκουν στο γκρουπ των παικτών που και ο Άρης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του και απομένουν οι τελικές επαφές τα επόμενα 24ωρα, για να οριστικοποιηθεί η παραμονή τους.

Ο Κόρχουτ, δήλωσε χθες: “Φυσικά και θέλω να μείνω, μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η πόλη και σε μένα και στην οικογένειά μου. Έχουμε ακόμα 20 μέρες, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, η επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Εξαρτάται από την ομάδα”.

Ο Μπρούνο Γκάμα με την σειρά του, είπε: “Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια. Είναι κάτι που συζητάμε με τη διοίκηση, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι εδώ, μου αρέσει η πόλη, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο”.

Οι ιθύνοντες του Άρη, θεωρείται δεδομένο πως θα κάνουν ότι είναι εφικτό από την πλευρά τους για να κρατήσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές. Όπως ενημέρωσαν, την Παρασκευή, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις στα θέματα των ανανεώσεων.

 

To Top