Έστειλε μήνυμα με επτάρα η Γερμανία (video)

Λίγες μέρες πριν το Euro, η Γερμανία διέλυσε τη Λετονία με 7-1 σε φιλικό προετοιμασίας στο Ντίσελντορφ.

Τα «πάντσερ» καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 5-0!

Ο Γκοζένς άνοιξε το σκορ στο 19′ και ο Γκουντογκάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δύο λεπτά αργότερα, με τον Μίλερ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 27′.

Ένα γκολ του Χάβερτς στο 39′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη των γηπεδούχων, που όμως είχαν κι άλλα να πουν, καθώς στο 45′ ο Γκνάμπρι έκανε το 5-0!

Το έκτο γκολ για τη «νασιοναλμάνσαφτ» ήρθε στο 50′ από τον Βέρνερ, με τον Σαβελίεβς να σημειώνει το γκολ της τιμής για τη Λετονία στο 75′. Εντέλει, ένα λεπτό αργότερα, ο Σανέ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάνουελ Νόιερ έφτασε τις 100 διεθνείς συμμετοχές και τιμήθηκε από τους συμπαίκτες του με pasillo, καθώς έγινε ο πρώτος Γερμανός τερματοφύλακας που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Ρούντιγκερ, Χούμελς, Γκίντερ (61′ Ζίλε), Γκοζένς (61′ Κ. Γκίντερ), Γκιουντογκάν (61′ Τζαν), Κρόος, Κίμιχ, Γκνάμπρι (46′ Σανέ), Μίλερ (76′ Μουσιάλα), Χάβερτς (46′ Βέρνερ).

ΛΕΤΟΝΙΑ: Όζολς, Φιόντορφς, Τσερνομόρντις, Ος (46′ Τάρασοβς), Γιουρκόβσκις, Κάρκλινς, Έρνσις, Ικάουνιεκς (46′ Μαξιμένκο), Ζιούζινς (75′ Σαβελίγεβς), Σιγκάνικς (68′ Γιάνζεμς), Ουλντρίκις (80′ Βάρσλαβανς).

To Top