Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο ο Σενεγαλέζος Σιντί Σανιά, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη

Θετική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Σενεγαλέζου χαφ Σιντί Σανιά, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο πρώτος ξένος του Άρη.

Ο Αφρικανός χαφ είχε συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ Άρης και για τον λόγο αυτό στάλθηκε την Τρίτη στην Γαλλία το συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχουν όλοι οι όροι που έχουν συμφωνηθεί  ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Χθες το βράδυ ο Σενεγαλέζος χαφ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό προβλέπεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου να είναι ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, εφόσον συμπληρωθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, επρόκεται για ένα από τα τρία “βαριά” συμβόλαια που μπορεί να διαθέσει ο Άρης τη φετινή χρονιά. Αναλογιζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες, η αμοιβή του Σενεγαλέζου χαφ θα ανήκει στην κορυφή των αμοιβών του φετινού ρόστερ αν και δεν θα ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και την πολιτική λιτότητας που ακολουθεί.

Ήδη εφόσον ξεπεραστούν οι διαδικασίες με τη βίζα ο  Σιντ΄ί Σανιά αναμένεται πολύ σύντομα, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

To Top