Έστω και δύσκολα…

Γράφει ο Highlander

Κορυφαία προγνωστικά για να παίξεις nba στοιχημα στο Nbaholics.gr

Τρίτωσε το κακό, μιας και η Μπρόντμπι ναι μεν επικράτησε εντός έδρας της Σοντέρισκε, δεν μπόρεσε όμως να επιβεβαιώσει και το over 1.5, αφού το ματς έληξε στο 1-0. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε.

Η επιλογή μας για σήμερα θα έρθει από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και το ματς του Ανόβερο με την Ντινάμο Δρέσδης. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και από την επανεκκίνηση και μετά μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας χάσει με 3-1 εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς από τη Σαντχάουζεν. Είναι και η μοναδική ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σκοράρει σε όλα αυτά τα πέντε ματς και στα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα. Και εκτός αυτού είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας, μιας και έχει μόλις 2 νίκες και από εκεί και πέρα 8 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 13 ματς.

Όσο για τη Ντινάμο Δρέσδης, έχασε και εκείνη στο τελευταίο ματς, με 2-0 εντός έδρας από την Στουτγκάρδη, αν  και το πάλεψε το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσε. Δυο νίκες είχε πριν από την επανεκκίνηση της λίγκας, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δέχεται γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς, σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα, αλλά και στα 4 από τα 6 τελευταία.

Προβάδισμα νίκης για το Ανόβερο, όμως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα με την Ντινάμο. Πάμε με τον άσο και goal/goal, σε απόδοση 3.40.

To Top