Έσωσαν τον βαθμό οι «Νυχτερίδες»: Βαλένθια – Μαγιόρκα 2-2

Η Βαλένθια έχανε με 0-2 από την Μαγιόρκα μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι όμως κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα απίστευτο παιχνίδι!

Μία ανατροπή που συμβαίνει μία φορά κάθε δέκα χρόνια πέτυχε η Βαλένθια που γύρισε ένα εντελώς χαμένο παιχνίδι απέναντι στην Μαγιόρκα. Παρότι οι νυχτερίδες συμπλήρωσαν έξι παιχνίδια δίχως νίκη, ο τρόπος που εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τους νησιώτες μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς που έψαχναν μέσα στην σεζόν. Η Μαγιόρκα έκανε το ιδανικό πρώτο μέρος στο Μεστάγια, δεν δέχθηκε φάση και πήγε στα αποδυτήρια με το 0-2 χάρη σε γκολ των Άνχελ (31’) και Ντάνι Ροντρίγκεθ (39’). Τίποτα δεν έδειχνε ότι αυτό το ματς μπορούσε να γυρίσει αφού η ομάδα του Μπορδαλάς δεν είχε ξεκάθαρες επιθετικές ιδέες, όμως στο 88ο λεπτό έγινε η φάση που άλλαξε την ροή του ματς.

Σε πέσιμο του Τζέισον εντός περιοχής, χρειάστηκε η μελέτη του VAR κάτι που έφερε επτά λεπτά καθυστέρησης και πιθανώς να έβγαλε την Μαγιόρκα από τον ρυθμό της. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκέδες με υπέροχο τρόπο έκανε το 1-2 και στο 97ο λεπτό, ακριβώς στην τελευταία του ματς, ο Γκαγιά έκανε το 2-2, με την Μαγιόρκα να καταρρέει πάλι στις καθυστερήσεις, όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα στο 0-1 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

To Top