Έτοιμη για καινούργιο άθλο η Εθνική Νέων

Άλλη μια επιτυχία θέλουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους οι νεαροί Έλληνες διεθνείς, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19 της Εσθονίας. Η Εθνική ομάδα των Κατίδη, Γιαννιώτα και Διούδη αντιμετωπίζει αύριο, Πέμπτη (12/07) στις 16:45 την Αγγλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με προφανή στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (15/07).

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Χάρη Μαυρία στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 16:45 στο Λιλεκούλα της πρωτεύουσας Ταλίν και θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Eurosport 2» στην πλατφόρμα της «Nova». Ωστόσο, οι υπόλοιποι 17 διεθνείς μετρούν αντίστροφα και δείχνουν αποφασισμένοι για άλλη μια μεγάλη εμφάνιση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:
«Περιττό να πω πως είμαστε όλοι πανευτυχείς με την πρόκρισή μας στα ημιτελικά. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε σήμερα εδώ και το γεγονός ότι οι κόποι μας ανταμείβονται μάς γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά, οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί της Πορτογαλίας, ένα από τα φαβορί του τουρνουά, έχουν προ πολλού σταματήσει. Το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον εστιάζουμε στον κρίσιμο ημιτελικό με την Αγγλία. Πρόκειται για μία υπολογίσιμη αντίπαλο και την σεβόμαστε. Όμως, όπως έχω ήδη τονίσει, εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας απόδοση και όχι σε αυτήν του αντιπάλου. Ένας ημιτελικός διαφέρει κατά πολύ από τους αγώνες της φάσης των ομίλων. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές στο παιχνίδι τους και πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Σίγουρα, η απουσία του Μαυρία είναι σημαντική, καθώς είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, η ομάδα απαρτίζεται από πολλούς αξιόλογους και ικανούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε».

To Top