Έτοιμη για νέα νίκη η Κ-20

Στην έδρα της Ξάνθης φιλοξενείται αύριο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής η Κ-20, η οποία επιθυμεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της ακριτικής ομάδας ώστε να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη της κορυφής. Το παιχνίδι κόντρα στους Ακρίτες θα ξεκινήσει στις 13.00 και θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη.

Η επικράτηση του περασμένου Σαββάτου με 3-0 επί του Λεβαδειακού (Παλιάτσιος, Τουλκερίδης και Αντωνιάδης οι σκόρερ) έφερε το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (με 35 βαθμούς σε 17 αγώνες), αλλά και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, την οποία μοιράζονται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με 37 βαθμούς αμφότεροι. Μάλιστα, το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του “δικεφάλου” και του Ολυμπιακού στη Σουρωτή αναμένεται σαφώς να επηρεάσει τα δεδομένα του πρωταθλήματος, αλλάζοντας πιθανώς την κατάταξη των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά, την αυριανή αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι Διούδης, Καράδαης, Νταμαρλής, Τουλκερίδης, Ρένια, Γιώρης, Πολιανίδης, Τσιλόπουλος, Περήφανος, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγάννης, Λένος, Αντωνιάδης, Παλιάτσιος, Μαρμαράς, Γιαννακιτσίδης και Κανούλας. Στον αντίποδα εκτός πλάνων τέθηκαν οι τραυματίες Μπαγκής και Παπαδόπουλος.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Φώτης Τερετίδης από την Ένωση Καβάλας με βοηθούς τους Καραβασίλη και Λασρή από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top