Έτοιμη η Εθνική για τη Ρουμανία (video)

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη φιλική αναμέτρηση με τη Ρουμανία (25/03) και την Πέμπτη (24/03, 11:00) αναχωρεί για το Βουκουρέστι.

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε την πρώτη του αποστολή επιλέγοντας 25 παίκτες για τα φιλικά παιχνίδια με Ρουμανία (25/03) και Μαυροβούνιο (28/03) στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει του UEFA National League.

Η Ελλάδα αναχωρεί την Πέμπτη (24/03, 11:00) για το Βουκουρέστι και την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου, αλλά και η προπόνηση στο Steaua Stadium.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι: Oδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Λευτέρης Λύρατζης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

To Top